EBA o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL: Este de datoria mea

Elena Băsescu a declarat, sâmbătă dimineaţă, că o va susţine pe Elena Udrea la viitoarea convenţie PDL.  "Am fost susţinută de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea să o susţin acum când candidează ea", a spus Elena Băsescu.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 09:50
EBA o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL: Este de datoria mea

„Nu a fost greu să iau o hotărâre, deoarece se simte nevoia unei schimbări de generaţii, atât la nivelul central al conducerii, cât şi la nivelul delegaţiei de europarlamentari din Parlamentul European. De aceea, voi susţine moţiunea care va avea forţa să modernizeze şi să reformeze acest partid, în mod sigur moţiunea doamnei Elena Udrea. Este o persoană foarte energică, combativă, este o luptătoare, este o persoană din generaţia mea„, a declarat europarlamentarul. „Cum am un singur vot, o voi susţine pe Elena Udrea”, a subliniat Elena Băsescu.

„Am fost susţinută de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea să o susţin acum când candidează ea”, a mai spus Elena Băsescu, care a precizat că ea nu va candida pentru nicio funcţie în PDL.  „Activitatea de la Bruxelles nu îmi permite să îmi desfăşor activitate politică şi aici”.

Elena Băsescu a făcut şi primele declaraţii despre sarcina ei, dezvăluind că este însărcinată într-o lună şi jumătate.