Elena Băsescu îl felicită pe Twitter pe prinţul Paul

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu l-a felicitat, marţi, pe Prinţul Paul, scriind pe Twitter că acesta "a fost recunoscut legal membru al familiei regale".

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 19:28
Elena Băsescu îl felicită pe Twitter pe prinţul Paul

„Prinţul Paul a fost recunoscut legal membru al familiei regale. Felicitări!”, a scris Elena Băsescu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat câştig de cauză prinţului Paul de România, respingând recursul Regelui Mihai I faţă de la recunoaşterea unor hotărâri străine pe teritoriul României cu privire la admiterea dreptului de filiaţie al lui Carol Mircea, tatăl prinţului Paul. Acest proces de recunoaştere a filiaţiei legitime a prinţului Carol Mircea faţă de Carol al II-lea, cu toate drepturile ce decurg din aceasta a durat în România 21 de ani.

Casa Regală declară că decizia ICCJ privind cererea de recunoaştere a hotărârii de la Lisabona asupra descendenţei lui Mircea Grigore Lambrino din Regele Carol al II-lea nu creează niciun drept dinastic şi nu stabileşte apartenenţa acestuia la Familia Regală, lucru valabil şi pentru descendenţii săi.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, sunt naşii de botez ai fiului Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia.