Elena Băsescu, nuntă la cort şi meniu de 74 de euro

Nunta Elenei Băsescu cu alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, va avea loc pe 1 septembrie la Palatul Snagov, într-un cort uriaş. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 450 de invitaţi. În ceea ce priveşte meniul ales de EBa, acesta nu este unul foarte scump, fiind doar 74 de euro de persoană.

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 06:20
Elena Băsescu, nuntă la cort şi meniu de 74 de euro

Palatul Snagov a fost alegerea mezinei lui Băsescu, care s-a arătat încântată încă de la prima vizită la domeniu, scrie click.ro.

Numărul mare de invitaţi pe care preşedintele îi aşteaptă la nunta fetei sale, 450, dar şi peisajul mirific sunt două dintre motivele care i-au determinat să-şi facă nunta în aer liber. Mai mult, dacă cei doi optau să-şi primească invitaţii în centrul de conferinţe al Palatului, ar fi dat 5.200 de euro pentru închiriere. Cortul amplasat pe peluză este gratis.

În ceea ce priveşte meniul, în ciuda faptului că este doar 74 de euro de persoană, acesta este unul sofisticat.

De la buşeuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveţi, la alte feluri alese, precum parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, gelatină de fazan învelită în mozaic de legume şi simfonie de fructe de mare cu somon fummé. La al treilea fel, mirii au putut opta pentru mai multe feluri de fripturi, iar ospăţul va continua cu un grătar în aer liber.