El primar, ea primăriţă. Soţii Nelu şi Lenuţa, aleşi edili la Frumuşiţa şi Folteşti VIDEO

În judeţul Galaţi, un cuplu, soţ şi soţie, a câştigat alegerile în două localităţi. Soţii-primari îşi dau seama că nu vor mai avea prea mult timp pentru viaţa de familie, dar măcar împart aceeaşi doctrină. Fac parte din PSD.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 13:53
El primar, ea primăriţă. Soţii Nelu şi Lenuţa, aleşi edili la Frumuşiţa şi Folteşti VIDEO

Nelu Munteanu a câştigat pentru a patra oară un mandat de primar în Frumuşiţa. El şi-a convins şi soţia să candideze. Lenuţa Munteanu a lăsat asistenţa socială şi a câştigat primăria Folteşti.

Frumuşiţa şi Folteşti sunt la câţiva kilometri distanţă. Aşa că soţii Munteanu se vor vedea acasă doar seara, obosiţi de munca la primărie.

Sigur îi voi cere sfaturi în probleme importante, voi lua decizii şi singură, e normal. Avem timp şi de viaţa familială„, a declarat Lenuţa Munteanu.

O să fie o colaborare foarte bună. O sfătuiesc să-şi ia funcţia în serios şi să rezolve problemele cetăţenilor pe care le-a propus„, a precizat la rândul său Nelu Munteanu.

O situaţie similară se întâlneşte şi la Tecuci şi Ţepu, unde primăriile au fost câştigate de soţii Daniel şi Narcisa Ţuchel.