El este poliţistul care l-a SALVAT pe Adrian Năstase VIDEO

Miercuri seară, fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, după ce a fost condamnat la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii". Fostul preşedinte al PSD a încercat să-şi tragă un glonţ în cap chiar în faţa poliţiştilor veniţi să-l ducă în arest, dar unul dintre cei doi oameni ai legii a reuşit să-l împiedice în ultimul moment. Dovada: urmele de sânge de pe mâini şi tricou.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 01:16
El este poliţistul care l-a SALVAT pe Adrian Năstase VIDEO

Un poliţist de la Direcţia Judiciar a fost omul care a reuşit să-l împiedice pe Adrian Năstase să-şi pună capăt zilelor.

Când fostul premier a încercat să-şi tragă un glonţ în cap, bărbatul a intervenit prompt în încercarea de a-i lua pistolul. În vâltoarea evenimentelor, însă, arma s-a descărcat, iar glonţul l-a rănit pe Adrian Năstase în zona gâtului.

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă la reşedinţa din strada Zambaccian a politicianului, care a fost transportat la spital, unde a fost stabilizat, iar joi dimineaţă urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Potrivit medicului Şerban Brădişteanu, Adrian Năstase prezintă mai multe plăgi împuşcate la nivelul gâtului, contrar informaţiei furnizate de procurorul care a efectuat cercetarea la locuinţa lui Năstase şi care a spus că „foarte probabil” s-a tras un singur foc de armă, glonţul fiind găsit la faţa locului.

La plecarea de la locuinţa lui Adrian Năstase, poliţistul care a reuşit să-i salveze acestuia viaţa avea urme vizibile de sânge pe mâini şi pe tricou.