Efective mărite de poliţişti asigură ordinea publică pe litoral în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Circa 500 de poliţişti constănţeni vor asigura liniştea şi siguranţa publică pe litoral, în perioada 30 aprilie - 6 mai. În  minivacanţa de 1 Mai şi Paşte în staţiunile de la malul Mării Negre sunt aşteptaţi peste 40.000 de turişti.

RomaniaTV.net
29 apr. 2013, 10:59
Efective mărite de poliţişti asigură ordinea publică pe litoral în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Numărul mare de turişti care iau cu asalt litoralul Mării Negre în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte îi scoate din case pe poliţiştii din judeţul Constanţa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a suplimentat numărul poliţiştilor care vor acţiona, cu prioritate, pentru menţinerea climatului de siguranţă şi linişte publică îndeosebi spre staţiunile de pe litoralul Mării Negre, dar şi în zona lăcaşurilor de cult aparţinând Arhiepiscopiei Tomisului, unde se vor desfăşura manifestări religioase premergătoare Paştelui.

CITEŞTE ŞI: 1 Mai pe litoral: Unde te poţi distra în minivacanţă

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu, a subliniat că în perioada 30 aprilie – 6 mai vor avea loc manifestări cultural – artistice şi religioase cu o participare numeroasă şi un aflux important de persoane, ceea ce impune „adaptarea” de misiuni specifice, derulate atât de poliţişti, cât şi de jandarmi.

CITEŞTE ŞI: CFR suplimentează trenurile pentru MINIVACANŢA de Paşte şi 1 Mai