Edward Snowden o vrea necondiţionat pe spioana sexy Anna Chapman:”Dumnezeule, numai uitaţi-vă la ea”

Fostul asistent tehnic al CIA, Edward Snowden, a anunţat într-un mesaj pe contul său de pe Twitter că este dispus să ia în considerare propunerea fostei spioane ruse Anna Chapman de a se căsători cu ea. În acest fel, consideră unii comentatori ruşi, el şi-ar putea rezolva problema azilului politic, relatează publicaţia rusă Polit. ru, citând Interfax.

RomaniaTV.net
05 iul. 2013, 12:02
Edward Snowden o vrea necondiţionat pe spioana sexy Anna Chapman:”Dumnezeule, numai uitaţi-vă la ea”

„M-aş căsători cu ea indiferent de circumstanţe. Dumnezeule, numai uitaţi-vă la ea!”, scrie el pe Twitter, într-un schimb de mesaje cu un abonat al său.

Potrivit Interfax, care citează o sursă familiară cu situaţia fugarului american, în cazul unei căsătorii cu fosta spioană Anna Chapman statutul său s-ar schimba radical. El ar putea în condiţii legale să ceară cetăţenia rusă şi să obţină protecţie în noua ţară de reşedinţă. Sursa Interfax a mai spus că nu este exclus ca „scenariul cu mariajul” celor doi spioni să fi apărut după ce Snowden a intrat în impas, întrucât niciuna din ţările cărora le-a solicitat azil politic nu i-a răspuns direct în mod favorabil până în prezent.

Frumoasa rusoaică Anna Chapman a scris la 4 iulie într-un un „tweet”: „Snowden, vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Ea a devenit cunoscută publicului larg în urma afacerii de spionaj între Rusia şi SUA din 2010 – când un grup de zece agenţi ai Moscovei, din care făcea şi ea parte, a fost arestat pe teritoriul american pentru activităţi de spionaj şi dat la schimb contra a patru ruşi, condamnaţi la închisoare pentru spionaj în Rusia.

Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat la originea dezvăluirilor despre programele americane de interceptare a comunicaţiilor, este căutat în prezent de SUA, unde ar putea fi judecat şi condamnat la un termen lung de închisoare.

În prezent, Snowden se presupune că se află în zona de tranzit a aeroportului Şeremetievo din Moscova, fără niciun act de identitate valabil asupra sa, după ce guvernul SUA i-a anulat paşaportul. Site-ul Wikileaks a publicat anterior lista ţărilor unde Snowden a solicitat azil. Este deja cunoscut faptul că zece dintre acestea au răspuns cu refuz. Acestea sunt Germania, Spania, Irlanda, Norvegia, Finlanda, Austria, Polonia şi Elveţia, precum şi India şi Brazilia.

De îndată ce media rusă a preluat vineri răspunsul lui Snowden către Chapman, Oficiul consular din aeroportul Şeremetievo a declarat că cei doi nu-şi vor putea oficializa căsătoria pe aeroport, unde americanul este blocat de aproape o săptămână. Oficiul consular Şeremetievo nu se ocupă de înregistrarea căsătoriilor, a declarat un reprezentant al instituţiei respective, citat de RIA Novosti. În plus, Snowden nu are niciun document valabil asupra sa, a mai adăugat el.