Ecaterina Andronescu s-a umplut de purici într-o şcoală VIDEO

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, s-a umplut de purici după o vizită dintr-o şcoală din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi. Ea s-a dus acolo să vadă şcoala veche, care stă să cadă peste copii, şi stadiul lucrărilor la şcoala nouă, aflată în contrucţie din 2008.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 09:54
Ecaterina Andronescu s-a umplut de purici într-o şcoală VIDEO

Când a văzut că ministrul vrea să intre în clădirea în construcţie a şcolii noi, primarul comunei a sfătuit-o să nu facă asta, pentru că o să se umple de purici, lucru care s-a şi întâmplat. Ecaterina Andronescu avea numeroşi purici pe picioare. Ea i-a cerut constructorului să termine şcoala în cel mult două luni şi a aprobat alocarea a 1,2 milioane de lei pentru finalizarea construcţiei.

„Puricii sunt în şcoala nouă, unde s-a lucrat cu rumeguş, au dormit câinii noaptea acolo. I-am spus doamnei ministru să nu intre acolo, dar nu a vrut să asculte. Puricii nu sunt în şcoala veche, unde învaţă copiii”, a declarat pentru România TV directorul şcolii.

„Sunt revoltată de cei care nu au reuşit să termine şcoala nouă şi să îi ia pe copii din şcoala de sute de ani. Să vedem cum putem rezolva problema”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV, care a precizat că problema nu sunt puricii care au atacat-o, ci faptul că şcoala este locuită de câini şi pisici, în loc să fie terminată şi să se înveţe în ea.

„Eu îl găsesc vinovat şi pe directorul şcolii. Nu aş fi plecat de la uşa ministrului până nu aş fi rezolvat problema”, a mai spus ministrul Educaţiei. „Acolo nu era şcoală, era o clădire părăsită din 2009”, a mai spus Andronescu.