Dynamo, bărbatul care merge pe apă VIDEO

Merge pe apă, transformă fluturii de hârtie într-unii adevăraţi şi chiar reuşeşte să mute o pereche de ochelari de pe coperta unui album.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 14:22
Dynamo, bărbatul care merge pe apă VIDEO

Vorbim despre un iluzionist care a câştigat sute de mii de fani în lumea întreagă. Iată câteva din numerele lui de magie.

Dynamo are 28 de ani şi e pasionat de iluzionism încă din copilărie. A devenit celebru cu numeroase trucuri care au încîntat sute de mii de fani. Cel mai cunsocut număr al său a avut loc anul trecut – când iluzionistul a mers pe apele rîului Tamisa, la Londra.

Tânărul şi-a făcut numeroşi admiratori şi în rândurile vedetelor. Printre fanii săi înrăiţi se numără actorul Will Smith şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin. În plus, Dynamo a fermecat-o pe Natalie Imbruglia, cu un număr în care a transformat un fluture de hârtie într-unul adevărat.

Totuşi, iluzionistul spune că trucul său preferat este cu totul altul. Acela în care mută ochelarii muzicianului Tinie Tempah din fotografia de pe coperta unui album. Acum, fanii vor putea să-l vadă pe magician şi la televizor – într-o emisiune găzduită de postul Discovery.