Dureri în timpul sexului? Cauze bizare, dar frecvente

Sexul ar trebui să fie cea mai plăcută experienţă din câte există. Totuşi, există numeroase persoane care resimt durere sau disconfort în timpul actului sexual, chiar dacă cele mai recente analize medicale arată bine. Iată cele mai bizare, dar comune cauze ale durerii apărute în timpul sexului!

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 06:45
Dureri în timpul sexului? Cauze bizare, dar frecvente

Iritatii de la blugii skinny
 
Pantalonii foarte stramti, mai ales cei din materiale mai dure, precum jeansii, pot genera iritatii la nivelul pubisului si mai ales al clitorisului. Zona pubiana a femeii este foarte sensibila, motiv pentru care orice minima iritatie este exacerbata in timpul actului sexual, fapt ce se lasa cu durere in loc de placere.
 
Cand esti sclavul computerului
 
Daca stai perioade lungi in fata computerului, exista riscuri ridicate de a avea crampe la muschii pelvieni, pentru ca sangele nu circula cum trebuie in zona V a bazinului. Muschii intepeniti si circulatia sangvina proasta fac ca sexul sa nu mai aiba aceeasi intensitate ca placere si pot chiar cauza disconfort. Solutia este ca la fiecare 20 de minute de stat la calculator sa te ridici si sa te misti un pic, atrage atenia medicul Deborah Coady.
 
Rasul in zona pubiana
 
Majoritatea femeilor apreciaza goliciunea barbatului, insa firele de par care abia cresc dupa ras de la nivelul pubisului masculin sunt foarte iritante pentru zona intima a femeii. Pentru a inmuia firele aspre si scurte de par, inainte de penetrare, va puteti juca cu ulei de masaj. El va considera ca este vorba de preludiu, iar ea se va proteja de iritatii si neplaceri in timpul sexului.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.