Durere în familia lui Florin Călinescu. Vezi prima declaraţie după sinuciderea lui Luca

Marţi dimineaţă, familia actorului Florin Călinescu a primit o nouă lovitură. La şapte ani de la moartea soţiei actorului, Ana Maria, fiul său cel mai mic, Luca, şi-a pus capăt zilelor la Praga, unde se afla pentru a lucra la un scurt metraj. La câteva ore de la anunţul morţii tânărului de 24 de ani, fratele său, Petru, a oferit o primă declaraţie publică.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 17:41
Durere în familia lui Florin Călinescu. Vezi prima declaraţie după sinuciderea lui Luca

Petru Călinescu, fiul cel mare al actorului Florin Călinescu, a vorbit despre greaua încercare prin care trece familia sa după sinuciderea mezinului Luca. El a postat un mesaj pe Facebook, în care mulţumeşte, în limba engleză, celor care au transmis mesaje de încurajare familiei sale.

„Apreciez mesajele voastre şi condoleanţele din acest moment. Încă nu pot să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat. Sper că vă veţi ruga alături de mine şi vom spera împreună pentru o lume mai bună. (…) Pace şi dragoste!”, a fost mesajul lui Petru Călinescu.

În aceeaşi postare, fiul cel mare al lui Florin Călinescu a anunţat că înmormântarea fratelui său ar urma să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni în Bucureşti şi că va oferi detaliile exacte când acestea vor fi stabilite.