Dumitru Dragomir e nedumerit: Rapidiştii aflaţi în greva foamei nu au de ce să-mi ceară demisia

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că fanii echipei Rapid care au intrat în greva foamei nu au de ce să îi ceară demisia, pentru că el a fost de partea formaţiei giuleştene în litigiul cu Concordia Chiajna.

07 aug. 2013, 16:39
Dumitru Dragomir e nedumerit: Rapidiştii aflaţi în greva foamei nu au de ce să-mi ceară demisia

Săracii, nu ştiu despre ce este vorba, dar împotriva mea nu pot să intre în grevă pentru că ei ştiu că eu am vrut să respect regulamentul, să rămână 18 echipe, aşa cum era hotărârea Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal şi cum era hotărârea Comitetului Executiv şi cum este în ROAF la pagina 234. Nu am vrut să încalc regulamentul.

Pentru mine, criteriu sportiv, aşa cum este definit în tot în sportul mondial, la FIFA şi la UEFA, trebuie să primeze. Am considerat că Rapidul terminând pe locul 8, criteriul sportiv trebuie să primeze. Şi să nu ţină de un singur om, de Duru, care să spună el că e bine sau nu e bine„, a spus Dumitru Dragomir la postul de televiziune Sport.ro, citat de agenţia Mediafax.

Citeşte şi Scandal de CORUPŢIE la vârful fotbalului românesc. DEZVĂLUIRILE care îi CLATINĂ scaunul lui Dragomir

Şeful LPF le-a transmis suporterilor care se pregăteau să intre în greva foamei să se documenteze înainte: „Eu îi rog să fie bine documentaţi şi să nu înceapă să facă o prostie pe care după aceea să o regrete, pentru că sunt tineri şi nu are rost să facă aşa ceva. Asta nu aduce nimic bine pentru nimeni. Clubul Rapid trebuie, repede-repde, să-şi caute drepturile la TAS. Este greu, pentru că TAS-ul revine greu, dar nu imposibil„.

Citeşte şi Protest extrem pe terenul de fotbal. 30 de suporteri rapidişti au intrat în greva foamei VIDEO