Helmuth Duckadam a fost externat din spital: Mă bucur să fiu din nou acasă, alături de familie VIDEO

Veşti bune pentru fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam. Eroul de la Sevilla s-a recuperat după problemele cardiace şi s-a externat vineri din spital. Duckadam a spus, în direct la România TV, că abia aşteaptă să petreacă sărbătorile alături de familie şi să se înfrupte din bunătăţile gătite de soţia sa.

03 mai 2013, 10:51
Helmuth Duckadam a fost externat din spital: Mă bucur să fiu din nou acasă, alături de familie VIDEO

„Azi am reuşit să mă externez. Nu am mai avut răbdare să aştept soţia, la 7.30 am luat taxiul şi m-am dus acasă s-o îmbrăţişez p-aia mică”, a spus Duckadam.

Fostul fotbalist a reuşit să depăşească problemele mai vechi pe care le avea la braţ. „Surpriza a fost şi pentru mine. După trei săptămâni de spitalizare mă bucur că am reuşit să fiu din nou acasă şi să petrec sărbătorile alături de familie. Am voie să gust din fiecare preparat, dar într-o limită acceptabilă, am dat vreo 16 kilograme jos şi îmi doresc să mai slăbesc încă 10 kg, am prea multe”, a declarat celebrul fotbalist.

„Sunt foarte norocos: mâine vine fiica mea din SUA şi vom pleca cu toţii la Cheile Grădiştei, unde marţi organizăm un meci de fotbal. Sper să ne simţim bine”, a conchis Helmuth Duckadam.

Duckadam s-a internat pentru a-şi face mai multe analize şi pentru că acuza dureri în piept. „Prezenta fenomene de angină şi tulburare de ritm cardiac. Joi va face coronarografie. În funcţie de rezultatele investigaţiilor, se va stabili dacă pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord”, au spus medicii din echipa care se ocupă de Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam a fost operat în 25 septembrie 2012, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru eliminarea cheagurilor de sânge de pe artera braţului drept şi introducere a unei grefe pe porţiunea de arteră subţiată.