Dublă greşeală în direct: O tânără s-a făcut de DOUĂ ORI de râs, în doar câteva secunde VIDEO

O concurentă a unei emisiuni din Marea Britanie a reuşit să se facă de râs de două ori, în doar câteva secunde, în direct. După ce a fost trădată de tocuri şi a căzut pe scări, blonda a fost luată în braţe de un bărbat. Din păcate, în timp ce era în braţele gazdei emisiunii, acesta i-a ridicat din greşeală rochia pe care o purta, lăsând o ţară întreagă să vadă fundul şi chiloţii tinerei.

11 feb. 2013, 10:02
Dublă greşeală în direct: O tânără s-a făcut de DOUĂ ORI de râs, în doar câteva secunde VIDEO

Emisiunea numită „Take Me Out” se difuzează în fiecare sâmbătă seara pe postul britanic ITV. Mai multe tinere se luptă pentru a a-şi găsi un iubit, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a vrut să îi atragă pe bărbaţi cu ţinuta ei sexy, Emma Walton, o blondă sexy, a fost trădată atât de tocuri, cât şi de vestimentaţia sumară pe care o purta. Ea s-a făcut de două ori de râs, în doar câteva secunde. La început, femeia a călcat greşit şi a căzut pe scări, rostogolindu-se pe trepte, până jos.

În încercarea lui de a o ajuta, gazda emisiunii a alergat printre restul concurentelor pentru a o salva pe „prinţesa” rănită. Vizibil ameţită, tânăra a fost luată în braţe de bărbat, acesta dorind să arate că este săritor şi gata să ajute în orice moment.

Din păcate, în timpul transportului, rochia concurentei s-a ridicat, oferindu-le atât spectatorilor din platou, cât şi celor care urmăreau emisiunea de acasă, o adevărată privelişte, la o oră de maximă audienţă. Chiloţii blondei au fost văzuţi de o ţară întreagă. Ea a reuşit îşi ţină capul sus şi să zâmbească în continuare, cu toate că s-a înroşit la faţă. Fata, îmbrăcată într-o rochie scurtă şi neagră, a participat la emisiune până la capăt.

Emma s-a folosit de Twitter pentru a declara că s-a împiedicat singură pe scări şi nu a fost împinsă de restul concurentelor. Cu toate că s-a făcut de râs, fata a câştigat compasiunea publicului. Fanii emisiunii au nimit intrarea ei inedită drept „aur pentru televiziune”.

Citeşte şi: Ce lucruri jenante şi periculoase li se pot întâmpla femeilor pe tocuri VIDEO