Drumarii, prinşi iarăşi pe nepregătite. Se plâng că nu au sare şi nisip. VIDEO cu camera ascunsă

Iarna i-a surprins fără sare şi nisip, deşi legea e cât se poate de clară. Este vorba de administratorii drumurilor naţionale iar cel care recunoaşte evidenţa este şeful unui district din Secţia Drumuri Naţionale Ploieşti. El spune că s-a contractat doar o treime din stocurile de material antiderapant impuse de lege. Materialul video este filmat de corespondenţii România TV cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 16:29
Drumarii, prinşi iarăşi pe nepregătite. Se plâng că nu au sare şi nisip. VIDEO cu camera ascunsă

Unul din sediile de Drumuri Naţionale Ploieşti se află pe DN 1, în comuna Bărcăneşti. Şeful Districtului Bărcăneşti s-a plâns că nu are cu ce să deszăpezească drumul spre Capitală.

Din cauza lipsei de nisip şi sare, drumarii îşi fac treaba doar pe jumătate. Conform legii, Compania Naţională de Drumuri trebuia să se ocupe din timp de stocurile de materiale. Şeful de la Bărcăneşti dă însă vina pe muncitorii de la Salină.

Deci eu aştept de vineri o maşină de sare. O maşină, care nu-mi ajunge să dau o dată! O ţinem de aseară „din lame”. Deci n-am dat cu material. Sâmbătă şi duminică n-a lucrat salina. Când vrei să faci vânzare?! Acum o lună se plângeau la televizor că închid fabrica! Şi când e de muncă…E sâmbătă şi duminică şi noi nu muncim! Sunt 200 de maşini la coadă de vineri! Uitaţi-vă în depozit la mine! Deci, ce am în depozit nu încarc o dată! Nu-mi ajunge să încarc o dată să dau! Eu am patru sectoare de drum!”, a declarat şeful Districtului Bărcăneşti.

Reprezentanţii CNADNR nu au dat explicaţii cu privire la lipsa materialelor antiderapante.