Drew Barrymore îşi va lansa propria linie de produse pentru machiaj

Actriţa americană Drew Barrymore îşi va lansa propria linie de produse pentru machiaj, exclusiv în reţeaua Wal-Mart, în 2013, după expirarea contractului ei cu brandul Cover Girl.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 15:21
Drew Barrymore îşi va lansa propria linie de produse pentru machiaj

Drew Barrymore este imaginea brandului Cover Girl din 2007, însă, potrivit site-ului WWD.com, vedeta americană a decis că a sosit vremea să îşi creeze propria linie de produse cosmetice.

Actriţa, în vârstă de 37 de ani, îşi va comercializa propriile produse exclusiv în magazinele din reţeaua Wal-Mart, informează femalefirst.co.uk.

Pentru acest proiect, Drew Barrymore s-a asociat cu compania italiană Intercos.

Drew Barrymore a devenit tot mai interesată de ideea de fi ceva mai mult decât imaginea oficială Cover Girl după ce a coordonat campania pentru televiziune a acestui brand.

Drew Barrymore, în vârstă de 37 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.