Dramatic: A lovit o maşină şi a OMORÂT şoferul, dar a intrat în stare de ŞOC când a văzut cine era la volan

O femeie din Marea Britanie a fost şocată în momentul în care a descoperit că şi-a ucis propria soră, fără să ştie,  în cadrul unui accident auto macabru. Drama este şi mai mare după ce fratele femeilor a murit cu doar câteva luni în urmă în Afganistan. Mai mult, în prezent, judecătorii vor să o trimită pe femeie la închisoare, pentru ucidere din culpă, cu toate că familia îndoliată nu este de acord.

30 aug. 2013, 05:48

Rosie-Ann Stone, o tânără de 20 de ani, a intrat cu maşina într-un alt autovehicul, ducând la moartea unei şoferiţe. Cu toate acestea, la scurt timp după accident, ea a descoperit cu stupoare că şi-a ucis sora mai mare, pe nume Jennie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi La asta nu se aştepta: Vezi ce a păţit un MOTOCICLIST care stătea la SEMAFOR VIDEO

Femeia se întorcea acasă într-un Peugeot 206, la scurt timp după ce îşi lăsase fiul la şcoală, când un Vauxhall Astra a izbit-o din plin, ceea ce a făcut ca maşina sa să se izbească de un copac. În urma impactului, ea a murit pe loc. Trist este faptul că tragedia s-a produs la doar câteva luni după ce fratele lor a fost ucis în Afganistan.

În acelaşi timp, Jennie se mutase de o singură zi în casă nouă, sora mai mică ajutând-o să care bagaje cu doar câteva ore în urmă. Cu toate acestea, anchetatorii o acuză pe Rosie de conducere imprudent, după ce nu s-a uitat în oglindă, motiv pentru care a lovit-o maşina surorii sale.

Citeşte şi MĂRTURII DIN IAD. O tânără, obligată să se prostitueze după ce a fost vândută proxeneţilor de către sora ei

Chiar dacă familia se opune, judecătorii vor să o trimită pe tânără la închisoare pentru accidentul produs.

Familia nostră a suferit destul. Este ca şi cum aş fi blocată într-un vis urât, foarte urât. Până şi fiul lui Jennie, Charlie, ştie că Rosie se afla în cealaltă maşină şi ne-a spus că nu vrea ca Rosie să ajungă la tribunal şi apoi la închisoare. Nu se rezolvă nimic dacă desparte familia şi mai rău. Am crezut că judecătorii sunt şi ei oameni. Destul, destul, familia noastră a suferit destul„, a povesit mama celor două femei, distrusă de faptul că doi dintre copiii ei au murit, iar al treilea riscă să intre la închisoare.