Drama unui băiat de 16 ani, diagnosticat cu leucemie: Nu de moarte mă cutremur, ci de veşnicia ei

Andrei Băbeanu are doar 16 ani şi o poveste cutremurătoare. Până acum o lună, băiatul avea o viaţă normală, cu visuri, speranţe și planuri măreţe de viitor. Tot ce îşi dorea era să îi poată face mandri pe părinţi și sora mai mică. Viaţa a luat o altă întorsătură când a fost diagnosticat cu leucemie acută.

01 mart. 2013, 09:21
Drama unui băiat de 16 ani, diagnosticat cu leucemie: Nu de moarte mă cutremur, ci de veşnicia ei

Andrei Băbeanu duce o luptă contracronometru. În urmă cu doar o lună, adolescentul a fost diagnosticat cu o boală crudă. Acceptă cu greu că este nevoit să lupte cu un astfel de destin şi se întreabă cum să facă faţă situaţiei, cum să lupte şi să învingă boala.

A fost diagnosticat cu leucemie acută, asta e tot ce știe acum. Este un luptător, dar de data asta se simte singur, mic și prea slab pregătit.

„Cum din momentul ȋn care ne naștem timpul ȋncepe să ne ia viaţa ȋnapoi, unora le ia speranţele și visurile, transformându-le planurile obișnuite ȋn dorinţe tot mai greu de ȋndeplinit, eu sper să trăiesc…nu mai pot spune ,,vreau”. Am nevoie de oameni care să mă ajute. Vă spun cu mâna pe inimă că ,,nu de moarte mă cutremur, ci de veșnicia ei”, spune Andrei. 

Băiatul face un apel disperat. Pentru că părinţii lui nu-și permit nici măcar tratamentul, ba mai mult medicamentele nici nu se gasesc ȋn ţară, tânărul are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor pot dona din puţinul lor în conturile prezentate mai jos.

Titular: Băbeanu Adrian

Cont Banca Transilvania: RO34BTRL03901201B49553XX

Cont CEC BANK: RO 030CECEVL17B20618096