Drama unei femei care regretă că a SLĂBIT: De când am pierdut 107 kilograme nu am mai facut SEX

O femeie din America se plânge că din momentul în care a slăbit nu a mai făcut sex şi a pierdut o mulţime de prieteni apropiaţi. Mai mult, chiar dacă a fost membra fondatoarea unui club pentru femei obeze, în perioada în care avea 158 de kilograme, ea a fost obligată să demisioneze pe motiv că acum are o greutate normală.

02 apr. 2013, 16:09

Shadoe Grey, în vârstă de 49 de ani, din Los Angeles regretă că a slăbit. Cu toate că se simte mai sănătoasă, ea şi-a pierdut vechiul stil de viaţă în acelaşi timp cu pierderea kilogramelor. După ce a suferit o operaţiei şi i-a fost instalat un inel gastric, femeia a slăbit 107 kilograme într-un timp foarte scurt, potrivit The Sun.

Citeşte şi Secretul NEAŞTEPTAT care l-a determinat pe un bărbat să slăbească 76 de kilograme FOTO

Din păcate pentru ea, de când şi-a pierdut formele, bărbaţii şi-au pierdut interesul şi nu a mai făcut sex de aproape 10 ani, chiar dacă are o siluetă de invidiat.  

Citeşte şi Poţi slăbi la orice vârstă: La peste 50 de ani a reuşit să scape de 86 kg FOTO

„Nu am vrut să fac operaţia deoarece ştiam că o să fiu criticată. A fost o decizie dificilă pentru mine. Când îmi este rău în fiecare dimineaţă din cauza inelului gastric, îmi doresc ssă nu fi făcut operaţia. Îmi este dor de persoana care am fost”, a povestit ea publicaţiei britanice.

Citeşte şi Un cântăreţ a slăbit peste 30kg hrănindu-se precum oamenii peşterilor FOTO

Chiar dacă era mulţumită de felul în care arăta, Shadoe a fost obligată să scadă în greutate, după ce doctorii au ameninţat-o că va paraliza şi nu va mai putea să se deplaseze. Ea a devenit faimoasă în momentul în care a fondat primul club pentru femei grase, dar a fost obligată să renunţe la el după ce a fost acuzată că este o proscrisă. În urma operaţiei avută în 2005, Shadoe este obligată să mănânce doar 150 de grame de mâncare la o singură masă.

Citeşte şi A slăbit 81 kg cu ajutorul unei operaţii, dar asta i-a DISTRUS viaţa FOTO