Drama unei femei: „Tot ce mai am din soţul meu e un picior, un deget şi o bucată de craniu”

O văduvă a vorbit pentru prima dată despre moartea îngrozitoare a soțului ei, care a fost mâncat de prietenii săi, după ce toţi trei s-au pierdut pe mare în Siberia, la temperaturi extreme, pentru aproape două luni. Cu ei mai era un bărbat care a murit şi care şi el a fost probabil mâncat.

04 apr. 2013, 16:14
Drama unei femei: „Tot ce mai am din soţul meu e un picior, un deget şi o bucată de craniu”

Olga Kurochkin, în vârstă de 37 de ani, a spus că viața ei a fost distrusă de soarta teribilă a lui Andrei, ale cărui rămășițe au fost găsite în întinderile nemiloase din estul Siberiei, potrivit DailyMail.

Doi membri ai grupului de patru persoane au supravieţuit calvarului lși au mărturisit poliției că l-au mâncat pe Andrei Kurochkin, în vârstă de 44 de ani, din Saratov, după ce a înghețat şi a murit.

Analiza medico-legală a părților corpului lui Kurochkin a arătat că secțiunile de carne au fost atent feliate, în timp ce articulatiile au fost zdrobite.

„Nu mă așteptam o asemenea oroare să se întâmple în viața mea. Nu numai viața mea a fost distrusă, dar şi viața tuturor rudelor noastre, iar noi suntem o familie mare. Vă puteți imagina cu ce am rămas? O bucată de picior, un deget, și partea din spate a craniului cu câteva fire de păr. Asta e tot. Asta e tot ce am de la omul pe care îl iubeam”, a spus Olga Kurochki, văduva lui Andrei.

Olga Kurochki, care are o fiica Alyona, în vârstă de 21 de ani, vrea să-i dea în judecată pe supraviețuitorii Alexandru Abdullaev, în vârstă de 37 de ani, și Alexei Gorulenko, în vârstă de 35 de ani, pentru stres emoțional. Ea vrea, de asemenea, să fie urmăriţi penal.

Doi bărbați care s-au pierdut într-o excursie de pescuit în Siberia sunt suspectați că l-au ucis şi mâncat pe prietenul lor, Andrei Kurochki, pentru a supravieţui, potrivit The Mirror. Cei doi pescari, Alexander Abdullaev și Alexei Gradulenko, erau mai mult morţi decât vii atunci când au fost văzuţi de un elicopter de salvare, după ce au supravieţuit în Siberia pentru trei luni la temperaturi sub -30C.

Mai lipseşte şi un al patrulea membru al grupului ceea ce i-a făcut pe poliţişti să creadă că și el ar fi fost ucis și canibalizat.

„Credem că cei doi supraviețuitori l-ar fi ucis și mâncat pe prietenul lor din cauza foamei. Dar ei neagă că au avut de-a face cu moartea lui. Analizând bucăţile cadavrului găsite la fața locului, am văzut clar urme de tăieturi. Asta înseamnă că a fost tranşat în bucăți”, a declarat un oficial al poliţiei.

Poliția din Neryungri, din Republica Sakha din nordul Rusiei, spune că a fost lansată o anchetă în acest caz.