Drama Gabrielei Artene, soprana care a uimit la ROMÂNII AU TALENT cu vocea sa angelică

Gabriela Artene a renunţat la pasiunea pentru muzică şi s-a dedicat familiei. Femeia a trăit o adevărată drama când una dintre fetiţele ei a murit în somn la doar două luni.

04 mart. 2013, 13:05
Drama Gabrielei Artene, soprana care a uimit la ROMÂNII AU TALENT cu vocea sa angelică

Femeia care a lăsat juriul şi telespectatorii cu gura căscată cu vocea ei angelică are o poveste de viaţă cutremurătoare. Copilăria i-a fost marcată de interminabilele scandaluri din casă, provocate de tatăl ei vitreg.

„Era un om cu puţină educaţie, pasionat băutor. Mama, oricât de frântă era, îi punea totul de-a gata înainte, îl spăla şi pe picioare. Chiar şi aşa, nu era zi în care să n-o bată”, a povestit concurenta de la Românii au Talent pentru libertatea.ro

Cea mai mare dramă trăită de Gabriela a fost în momentul în care cea de-a treia fetiţa a ei, Elena, născută pe 19 septembrie 1984, a murit subit, la vârsta de doar două luni.

„Săraca, a murit în somn. Nimeni nu-şi poate închipui groaza care m-a cuprins şi sentimentul că trăiesc un coşmar, că nu e adevărat. Cu atât mai mult cu cât fiind pe atunci asistentă medicală nu am putut face nimic. A fost o adevărată tragedie. Am înmormântat-o şi, odată cu ea, am înmormântat şi o parte din sufletul meu”,a mărturisit Gabriela.

În urmă cu trei ani, soţul său s-a stins din viaţă răpus de cancer.

„De câte ori văd un lucru care i-a aparţinut, îmi simt sufletul sfâşiat de durere, pentru că am continuu impresia că nu am făcut tot ce se putea pentru a-i prelungi viaţa”.

Gabriela Artene mai are trei fiice care îi moştenesc talentul muzical.

ROMÂNII AU TALENT: Consultantul financiar care i-a făcut „pielea de găină” Andrei