Liviu Dragnea: Îmi este foarte DOR de Adrian Năstase. Îi simt lipsa

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit luni seara, într-o emisiune TV, că îi simte lipsa lui Adrian Năstase, aflat în închisoare.  

05 feb. 2013, 10:15
Liviu Dragnea: Îmi este foarte DOR de Adrian Năstase. Îi simt lipsa

„Îmi este foarte dor de Adrian Năstase. Îi simt lipsa. E un om de la care mulţi au avut de învăţat: arta politicii, înţelepciunea… Ne-a lipsit în partid. Afectiv”, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a spus însă că nu ştie ce rol va avea Năstase în partid când se va întoarce şi că probabil va urma o discuţie între Adrian Nastase şi Victor Ponta.

„Nu ştiu ce rol va avea. Când se va întoarce va avea o discuţie cu Ponta. Aşa e normal”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a avut cuvinte frumoase şi la adresa lui Ilie Sârbu, pe care l-a caracterizat ca pe „un om extrem de serios, foarte diplomat, cu foarte multă înţelepciune, experienţă, rol important în a atenua foarte multe posibile conflicte”.

Legat de Radu Mazare recunoaşte însă că „nu e un om foarte dedicat politicii”, deşi e „un primar foarte dedicat, cu influenţă mare în Constanta”.

Despre actualul preşedinte al PSD, Dragnea spune că, de când partidul este condus de Victor Ponta, „PSD este profund schimbat, un partid care functioneaza corect, sanatos, unde deciziile nu se mai iau prin restaurant”.

În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.