Dragnea: Negocierile cu UDMR nu s-au întrerupt

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că negocierile dintre USL şi UDMR nu s-au întrerupt, el arătând că următoarea întrevedere va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

RomaniaTV.net
13 dec. 2012, 12:53
Dragnea: Negocierile cu UDMR nu s-au întrerupt

„Păi nu s-au întrerupt. La un moment dat am hotărât să închidem discuţiile, nu puteam să stăm toată noaptea”, a spus Dragnea, infirmând astfel zvonurile privind o eventuală sistare a negocierilor USL-UDMR.

El a precizat că următoarea întâlnire cu UDMR va avea loc la începutul săptămânii viitoare şi a arătat că este neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea, înainte de finalizarea discuţiilor, despre intrarea UDMR la guvernare.

Întrebat dacă ar trebui ca UDMR să intre la guvernare, Dragnea a precizat: „Eu nu vreau să fac astfel de comentarii, pentru că mi se pare incorect şi neeficient. După ce vom avea următoarea întâlnire o să fie declaraţii publice în care o să afle toată lumea ce s-a hotărât”.

„Mi se pare neproductiv ca fiecare să-şi dea cu părerea ce părere are el sau ce părere are partidul lui. Nu sunt discuţii uşoare, nu este un subiect uşor, încercăm să-l gestionăm cu maximă responsabilitate şi să ne gândum la respectul faţă de cei care ne-au votat”, a adăugat Dragnea.

Liderii USL şi UDMR au avut o întâlnire, miercuri seară, la Palatul Parlamentului.