Dr. Oz te sfătuieşte cum să ţii celulita departe. Vezi ce reguli trebuie să urmezi

Pentru a scăpa de celulită sau cel puţin pentru a atenua aspectul neplăcut, este nevoie de răbdare. Dr. Oz îţi vine în ajutor cu cinci reguli care te vor ajuta să scapi de aspectul neplăcut al celulitei şi să ai un corp sănătos şi frumos, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 09:41
Dr. Oz te sfătuieşte cum să ţii celulita departe. Vezi ce reguli trebuie să urmezi

Prima regulă: Trebuie să aplici zilnic o cremă anticelulită pe bază de cafeină. Este recomandat să alegi acele creme care conţin 5% cafeină. Cu ajutorul acestora, pielea devine mai fermă şi mai netedă.

A doua regulă: Este necesar să-ţi exfoliezi pielea cu zaţ de cafea. O combinaţie foarte bună este aceea dintre zaţul de cafea, puţină cacao şi ulei de măsline. Masează cu acest amestec zonele cu celulită, lasă să acţioneze 10 minute şi apoi îndepărtează cu apă caldă.

A treia regulă: Este bine să aplici o dată pe săptămână o mască cu alge marine. Pentru a prepara o astfel de mască ai nevoie de pudră de alge marine, argilă, zeamă de lămâie şi miere de albine. Acestea se amestecă, se aplică pe zonele cu probleme, iar apoi se împachetează cu folie alimentară şi se lasă să acţioneze timp de 25 de minute.

A patra regulă: Pentru a scăpa de celulită este esenţial să ajuţi eliminarea ei şi din interior şi să ai grijă la ceea ce mănânci. Medicii nutriţionişti recomandă să se limiteze consumul de băuturi carbogazoase, cafea, alcool, prăjeli şi alimentaţia de tip fast-food, mezeluri şi alte grăsimi animale preparate industrial (conserve, semipreparate, pateu), dulciuri şi alimente rafinate.

A cincea regulă: Seminţele de in sunt foarte sănătoase şi ajută la stimularea producţiei de colagen care atenuează aspectul celulitei. Dr. Oz recomandă să se presare seminţe de in măcinate peste terci de ovăz, iaurt sau cereale cu lapte, formându-se astfel un mic dejun delicios şi sănătos.