Dr. Oz: Obiceiuri surprinzător de simple care te ajută să trăieşti mai mult

Dacă vrei să trăieşti mai mult, nu trebuie să te gândeşti că ai nevoie de lucruri extrem de complicate. Aceste obiceiuri surprinzător de simple şi la îndemâna oricui, recomandate de celebrul doctor Mehmet Oz, te pot ajuta să trăieşti mai mult, fără să depui efort.

RomaniaTV.net
19 ian. 2013, 06:51
Dr. Oz: Obiceiuri surprinzător de simple care te ajută să trăieşti mai mult

1. Fă exerciţii de stretching după duş

Păstrarea flexibilităţii este vitală pentru menţinearea tinereţii. Exerciţiile de stretching sunt foarte eficiente atunci când muşchii sunt încălziţi. Fă aceste exerciţii după un duş fierbinte şi vei beneficia din plin de efectele lor. De asemenea, exerciţiile de stretching previn apariţia durerilor musculare.

3. Mestecă de 20 de ori

Înfulecatul, nu numai că te împiedică să savurezi din plin gustul mâncării, însă îţi poate creşte riscul de diabet. Mestecă fiecare înghiţitură de 20 de ori. Acest lucru te ajută şi la instalarea senzaţiei de saţietate, prevenind astfel acumularea kilogramelor în plus.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/relaxare-si-wellness/dr-oz-4-obiceiuri-surprinzator-de-simple-care-te-ajuta-sa-traiesti-mai-mult/