Două femei de etnie romă au fost surprinse în timp ce furau un telefon mobil VIDEO

Două tinere au fost filmate de camerele de supraveghere în timp ce furau dintr-un magazin din Constanţa, ziua în amiaza mare, chiar în faţa clienţilor. În câteva clipe, vânzătorul a rămas fără telefon.

22 ian. 2013, 09:32
Două femei de etnie romă au fost surprinse în timp ce furau un telefon mobil VIDEO

Cele două tinere, dintre care una cu un copil în braţe, intră în magazinul din centrul Constanţei cu un plan bine stabilit. Bănuindu-le intenţiile, vânzătorul le dă afară. Imediat ce bărbatul se îndepărtează de uşa de la intrare, femeile se întorc în magazin şi se iau la ceartă cu vânzătorul. Acesta nu reuşeşte să le ţină piept.

Într-un final, bărbatul pare că le convinge pe tinere să iasă. Acestea au plecat însă doar pentru că şi-au atins scopul. În timp ce una dintre ele îi distrăgea atenţia, cealaltă i-a furat telefonul.

A mers la tejghea, a pus o bancnotă peste aparat şi apoi l-a luat cu totul. Vânzătorul a observat însă abia după câteva momente furtul. A ieşit după ele şi a a reuşit să le dea pe mâna poliţiei. Oamenii legii nu au mai găsit însă telefonul. Cel mai probabil, a fost pasat unei a treia persoane ce aştepta în afara magazinului.

Tinerele de etnie romă, de 15, respectiv 26 de ani, sunt cercetate acum în stare de libertate pentru furt calificat.