Două accidente grave s-au produs în Ialomiţa şi Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

O ambulanţă SMURD care transporta un rănit grav la spital a fost lovită de o maşină în localitatea Ograda din judeţul Ialomiţa. Cei trei membri ai echipajului, şoferul si doi paramedici, dar şi pacientul grav rănit au fost preluaţi de alte ambulanţe. Un alt accident spectaculos, în care a fost implicată o maşină aflată într-un alai de nuntă, a avut loc în Tulcea.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 11:23
Două accidente grave s-au produs în Ialomiţa şi Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

Autospeciala implicată în accidentul din Ialomiţa transporta la spital un tânăr de 22 de ani, victimă a unui accident.

„În timp ce ambulanţa SMURD se deplasa la spital cu un pacient, la ieşirea din localitatea Ograda, în dreptul unei staţii PECO, a intrat în coliziune cu un autoturism care a efectuat virajul la stânga ca să intre în benzinărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru.

Cei trei membri ai echipajului SMURD au suferit răni usoare. Starea pacientului însă s-a agravat şi a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. La spital au ajuns şi cei aflaţi în autoturism, şoferul şi fiul acestuia de 15 ani.

Un alt accident spectaculos a avut loc în judeţul Tulcea, unde trei femei care mergeau la o nuntă au ajuns la spital. O fată de 25 de ani, care se afla la volan, a pierdut controlul maşinii într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat.