Dorel a comis-o din nou. A vrut să repare conducta de apă, dar a stricat-o pe cea de gaz

Au venit să repare o conductă de apă şi erau cât pe-aci să arunce în aer un bloc întreg. De această dată, Dorel a dat lovitura la Baia Mare. La propriu. Pentru că muncitorii care făceau reparaţii la conducta de apă au reuşit să fisureze conducta de gaze care alimenta un bloc. Din fericire, le-a trecut prin cap să închidă gazul.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:18
Dorel a comis-o din nou. A vrut să repare conducta de apă, dar a stricat-o pe cea de gaz

Muncitorii care au lucrat în zonă şi au fisurat conducta au oprit gazul, s-au făcut nevăzuţi după ispravă, informează România TV.

Spre seară, când administratorul a vrut să dea drumul la gaz de la centrală, acesta a ţâşnit cu putere. Locatarii s-au speriat. Mirosul era atât de puternic, încât se simţea chiar şi la etajele superioare. „De aprindeam o ţigară săream toţi în aer, cum au sărit aia în Sighet, aşa săream noi aici. Au zis că e oprit gazul, dar se simţea până la etajul unu”, a spus un locatar al blocului.

Oamenii au alertat autorităţile, care au trimis o echipă să repare conducta. Între timp, muncitorii care au distrus-o s-au întors să-şi vadă isprava. „De unde să ştiu eu că este sub pământ, nu mă filmaţi, eu sunt executant”, a spus un reprezentant al muncitorilor.

„S-au efectuat lucrări pentru conducta de apă din zonă, cei care au lucrat acolo au făcut acel şanţ, au atins conducta de gaz, de plastic care alimenta cu gaz microcentrala blocului”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş. În zona în care a fost avariată conducta de gaz locuiesc aproximativ 300 de familii.