DOLIU în SUA, după atentatul din Connecticut. Vezi o GALERIE FOTO cutremurătoare

Vieţile a 27 de persoane, majoritatea copii, au fost curmate, vineri, în statul american Connecticut, de un individ care a vrut să moară, dar a vrut să nu plece din această lume singur.

15 dec. 2012, 15:38

Imediat după anunţul producerii atacului armat de la şcoala generală din Newtown, părinţii şi bunicii copiilor care învăţau acolo s-au repezit pentru a-şi recupera odoarele, în speranţa că micuţii lor nu au păţit nimic. Unii i-au găsit teferi, dar foarte speriaţi, şi i-au putut strânge în braţe, cu gândul la felul în care vor încerca de acum înainte să le şteargă din memorie momentele îngrozitoare prin care au trecut.

Alţii, în schimb, puteau fi văzuţi cum se încovoaie de durere după discuţiile cu poliţiştii. Momentele ce au urmat masacrului din Connecticut au fost surprinse de fotografi, iar imaginile din GALERIA FOTO fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Atacul comis vineri într-o şcoală primară din Connecticut, soldat cu 27 de morţi, dintre care majoritatea copii, este unul dintre cele mai sângeroase produse în ultimii 20 de ani în şcolile şi universităţile din întreaga lume.