Doi şoferi au intrat cu maşinile direct în casele oamenilor

Un bărbat de 34 de ani din Argeş a văzut moartea cu ochii seara trecută după ce a intrat cu maşina pe care o conducea direct în peretele unei case. Acelaşi ghinion l-a avut şi un şofer din Tulcea. Nimeni nu a fost grav rănit. În ambele cazuri, accidentele s-au produs pe fondul vitezei excesive.

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 05:36
Doi şoferi au intrat cu maşinile direct în casele oamenilor

Şoferul din Tulcea se întorcea de la Bucureşti împreună cu alţi doi pasageri. Din cauza că se grăbea spre casă, şoferul a accelerat, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul autoturismului şi a dărâmat colţul unei case.

„A rezultat rănirea a două victime. O victimă de 30 de ani cu un traumatism minor la nivelul toracelui. Victima de 30 de ani refuză transportul la spital. Cealaltă victimă va fi transportată la spitalul de Urgenţă Tulcea”, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, medic pe ambulanţă.

La fel a păţit şi un şofer din Argeş. Bărbatul urca spre Barajul Vidraru şi din cauza vitezei maşina a derapat, a rupt un gard şi s-a proptit într-o o casă din localitatea Corbeni. După ce şi-a revenit din şoc, proprietarul casei a sunat la 112.

Şoferul s-a ales cu traumatisme la cap şi la picioare. În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentelor.