Doi poliţişti au fost BĂTUŢI în curtea Secţiei 5 de Poliţie, din Capitală VIDEO

Doi poliţişti au fost bătuţi luni, chiar în Secţia 5 de Poliţie, din Capitală. Scandalul a pornit de la un şofer oprit în trafic, pentru că trecuse pe roşu. Bărbatul a fost dus la secţie, dar a chemat în ajutor nişte prieteni care au sărit la bătaie. Cei doi agenţi s-au ales cu ochii umflaţi, iar trei dintre agresori au fost arestaţi preventiv.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 19:19
Doi poliţişti au fost BĂTUŢI în curtea Secţiei 5 de Poliţie, din Capitală VIDEO

Scandalul a pornit după ce un şofer a fost oprit în trafic de poliţişti pentru că trecuse pe roşu. Bărbatul şi pasagerul din maşină au fost duşi la Sectia 5 de poliţie pentru audieri. Supăraţi că au fost luaţi la întrebări, aceştia şi-au chemat rudele, care i-au bătut pe poliţişti. Agresorii au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, trei dintre bătăuşi au fost reţinuţi.

Cei reţinuţi sunt tatăl, fratele şi verişorul adolescentului aflat în maşină. Indivizii spun că nu ei au început scandalul şi că poliţiştii de la Secţia 5 le fac zile negre. Cei trei agresori sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Reprezentanţii poliţiei nu au declaraţii, ancheta este în desfăşurare. Cei doi poliţişti au fost loviţi cu pumnii în zona feţei, însă nu au necesitat internare în spital.