Doi pasageri s-au înţepat cu ace de cusut găsite în sandvicirile din avion

Călătoria cu avionul le putea fi fatală, însă nu din cauza zborului, ci a mâncării servite în aeronavă. Cel puţin doi pasageri ai unei curse efectuate de o companie americană au fost răniţi după ce au mâncat sandviciuri care conţineau ace de cusut. Biroul de investigaţii federale al Statelor Unite a deschis o anchetă pentru a stabili cum au ajuns acele în mâncare.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 13:35
Doi pasageri s-au înţepat cu ace de cusut găsite în sandvicirile din avion

Aeronavele care aparţin companiei americane Delta au decolat de pe aeroportul din Amsterdam cu destinaţia Statele Unite. În timpul zborului, mai mulţi pasageri au descoperit ace în sandviciuri.

„La a doua muşcătură am simţit o înţepătură în cerul gurii. Când am scos mâncarea şi am dat resturile la o parte am descoperit un ac lung”, a povestit James Tonges, pasager Delta Airline.

Unul dintre pasagerii care făcut descoperirea şocantă a fost chiar un agent federal. Imediat, FBI a deschis o anchetă.

„Cea mai mare problemă este că nu poţi verifica fiecare sandvici în parte de la bordul unui avion. În opinia mea, acest incident le-a demonstrat celor care vor să facă rău că există o breşă în securitate”, a declarat Brad Garret, fost agent FBI.

Mâncarea servită la bordul aeronavelor a fost preparată de una dintre cele mai mari companii de catering aviatic, Gate Gourmet. Societatea operează în 28 de ţări şi asigură mâncarea a peste 300 de milioane de pasageri anual. Ca măsură de siguranţă, compania aeriană Delta a renunţat să mai servească pasagerilor tipul de sandvici în care au fost găsite acele.