Doi muncitori din Borneo, muşcaţi de o CREATURĂ CIUDATĂ, jumătate porc, jumătate urs

Un animal necunoscut a atacat recent doi oameni care lucrau la o fermă în insula Borneo.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 19:15
Doi muncitori din Borneo, muşcaţi de o CREATURĂ CIUDATĂ, jumătate porc, jumătate urs

Un muncitor indonezian de pe o plantație și un fermier de 75 de ani au avut şocul vieţii lor când au fost atacaţi de un animal necunoscut în două ocazii separate la începutul acestei luni. Agricultorul, Aris Kuna din Kampung Paon Gahat, a fost atacat un creatura ciudată în timp ce lucra în grădina sa în jurul prânzului, potrivit mashable.com.

Un alt muncitor a fost atacat o săptămână mai târziu, la o plantație de lângă KPG Baing, în timp ce colecta ulei de palmier. Animalul care i-a atacat pe cei doi a fost descris ca semânând cu un „urs și mistreț”.

Colegii și sătenii care au văzut carcasa, adusă de muncitorul indonezian, nu au putut identifica specia animalului. „În toată viața mea şi în timpul aventurilor în junglă, la vânătoare, nu am întâlnit această specie”, a declarat Louis Nyaoi, în vârstă de 62 de ani.

Muncitorul a povestit că animalul a făcut un sunet ciudat și s-a repezit spre el, la un moment stând doar pe picioarele din spate. Bărbatul, care deține o seceră, a omorât rapid ciudata creatură. Animalul a fost descris ca având aproximativ jumătate de metru lungime, cu un bot lung, ca un rât de porc și ghearele lungi, ascuțite.