Doi fraţi din Vaslui au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa

Doi tineri, frate şi soră, au murit, marţi, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuinţa acestora din comuna vasluiană Simila, din cauza unei lumânări uitate aprinsă.

30 iul. 2013, 11:38
Doi fraţi din Vaslui au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, cei doi fraţi, de 26 şi 28 de ani, au fost găsiţi morţi de către pompieri în una din cele trei camere ale casei în care locuiau împreună cu mama lor, care însă era plecată, informează Mediafax.

Flăcările au fost observate de un vecin care a solicitat intervenţia pompierilor.

„Din păcate, echipajul de pompieri deplasat la intervenţie nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor două persoane aflate în interiorul camerei cuprinse de flăcări, acestea fiind deja decedate în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului. Ca şi cauză a incendiului, s-a stabilit că este vorba de o lumânare uitată aprinsă de către tineri, având în vedere că locuinţa lor nu este racordată la reţeaua de energie electrică”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Alina Poiană.

Ajunsă ulterior la locul incendiului, mama celor doi tineri a suferit un atac de panică, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad.