Doi bulgari s-au bătut în Bucureşti, pentru o femeie. Unul dintre ei este fiul unui fost ministru

Fiul fostului ministru de interne bulgar a fost implicat într-o bătaie în clubul Bamboo, din Capitală. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un alt bulgar, din cauza unei femei. După ce şi-a dat seama ce a făcut, agresorul s-a predat la poliţie. Cei care cercetează cazul au decis ca agresorul să fie cercetat în libertate.

12 mai 2013, 10:09
Doi bulgari s-au bătut în Bucureşti, pentru o femeie. Unul dintre ei este fiul unui fost ministru

Doi cetăţeni bulgari s-au luat la bătaie sâmbătă noapte, în clubul Bamboo, din Bucureşti, întreg scandalul pornind de la o femeie. „Principalul suspect al acestei infracţiuni s-a prezentat la sediul secţiei 7 poliţie, cealaltă persoană, partea vătămată, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost dusă la spital.

Sunt discuţii preliminare pe care colegii mei le-au avut în primă fază cu aceştia, având în vedere şi starea lor fizică. Ei nu vorbesc limba română. Urmează să discutăm şi cu femeia respectivă şi cu toate persoanele care ne pot oferi informaţii  care să ne conducă la stabilirea cu exactitate a cauzelor„, a declarat pentru România TV Alexandru Nicolae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Totodată, el a dat detalii şi despre starea celui rănit: „A fost transportat la Floreasca, acolo primeşte îngrijiri medicale, a fost lovit cu un pahar în zona feţei. Colegii care s-au deplasat la Floreasca au spus că e în stare stabilă„.

Cetăţeanul bulgar care s-a bătut cu un conaţional într-un club din Sectorul 2 al Capitalei, lovindu-l în zona feţei cu un pahar, va fi cercetat în stare de libertate, pentru loviri şi alte violenţe”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii i-au audiat la Secţia 7 pe cei implicaţi în incident.