Băiat de 17 ani, SECHESTRAT şi BĂTUT de doi bărbaţi, în Vaslui

Doi bărbaţi de 26 şi 35 de ani din municipiul Huşi au fost arestaţi preventiv. Aceştia sunt acuzaţi că au sechestrat şi bătut într-un imobil din oraş un adolescent de 17 ani pe motiv că acesta a depus mărturie în instanţă împotriva unuia dintre agresori.

19 iun. 2013, 17:11
Băiat de 17 ani, SECHESTRAT şi BĂTUT de doi bărbaţi, în Vaslui

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, adolescentul de 17 ani a fost acostat pe strada Gheorghe Doja din Huşi de către tânărul de 35 de ani care i-a reproşat că a depus mărturie împotriva sa într-un dosar în care a fost condamnat de instanţă pentru înşelăciune, scrie Mediafax.

Ulterior, tânărul de 26 de ani l-a lovit pe adolescent, după care prietenul său, care l-a acostat iniţial, l-a băgat cu forţa în locuinţa lui.

„În imobil, victima a fost lovită de către cei doi bărbaţi. În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 dat de către un prieten cu care adolescentul mergea pe stradă înainte de a fi forţat să intre în casa unuia dintre agresori, poliţiştii s-au deplasat în zonă pentru a interveni. În momentul în care au ajuns la locuinţa indicată, victima tocmai reuşise să scape din mâinile agresorilor şi să iasă afară din casă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Judecătorii Huşi au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor doi pentru lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Citeşte şi Adolescent de 16 ani, arestat după ce a ucis în bătaie un copil de 13 ani