Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au vândut mai multe kilograme de haşiş şi canabis

Doi bărbaţi din Mediaş au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au vândut canabis şi haşiş în mai multe zone din localitate şi care au montat camere de supraveghere pe zidurile exterioare ale propriilor locuinţe pentru a verifica dacă sunt urmăriţi de Poliţie.

RomaniaTV.net
07 iun. 2013, 14:04
Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au vândut mai multe kilograme de haşiş şi canabis

Doi bărbaţi de 25 şi 30 de ani, din localitatea Mediaş, judeţul Sibiu, au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind suspectaţi de trafic de droguri de mare risc.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că cei doi au vândut, de la începutul anului şi până în prezent, „mai multe kilograme de haşiş şi canabis” în mai multe zone centrale din municipiul Mediaş, desfăşurându-se tranzacţii în apropierea Spitalului Municipal, în zona centrală şi într-un parc.

Cei doi sunt suspectaţi că au vândut cu 50 de lei gramul de haşiş, iar pentru clienţii fideli, care cumpărau mai mult de zece grame odată, preţul era stabilit la 30 de lei pentru un gram.

Sursele citate au spus că ultimul transport de haşiş pe care l-au primit suspecţii din străinătate – circa trei kilograme – a fost îngropat, în prezent lucrându-se la identificarea locului respectiv.

Cei doi au montat camere de supraveghere pe zidurile exterioare ale locuinţelor lor pentru a vedea dacă sunt sau nu filaţi de către poliţişti.

Citeşte şi: Tupeu de traficant. Canabis de vânzare în faţa şcolilor, în apropierea sediului DIICOT Braşov

În acest caz, procurorii BCCO au lucrat şi cu ofiţeri sub acoperire care au încheiat tranzacţii autorizate de cumpărare de droguri.

Cei doi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc şi vor fi prezentaţi, vineri după-amiază, magistraţilor Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.