DOCUMENTAR ŞOCANT: Adulţii copii care vor să stea în scutece şi să se joace cu păpuşile VIDEO

Un documentar tulburător expune lumea bizară a adulţilor copii. Filmul prezintă adulți îmbrăcaţi ca bebeluşi, care vor ca scutecele lor să fie schimbate și să fie îngrijiţi la fel ca un copil.

12 dec. 2012, 17:18
DOCUMENTAR ŞOCANT: Adulţii copii care vor să stea în scutece şi să se joace cu păpuşile VIDEO

Documentarul arată adulţi care frecventează grădinițe flase în Marea Britanie și Statele Unite, alături de alți adulți – inclusiv soţiile şi soţii lor – care pretind să le fie mame sau taţi.

„Când mi-am pus un scutec acest lucru m-a dus înapoi la acel moment când nu aveam niciun stres”, a explicat Derek, un adult copil.

Mulți susțin că dorința lor de a regresa la un stadiu infantil nu este sexuală, ci încearcă astfel să scape de presiunile de a fi adult, potrivit The Sun.

„De îndată ce ai spus adult copil, toți cred că are ceva de a face cu copiii și e…pedofilie. Noi nu vrem să fim cu copiii. Ne dorim să fim acei copii”, a mai spus Derek.

Filmul dezvăluie modul în care adulţii copii sunt acum conectați prin intermediul reţelelor sociale, o sursă spunând că trebuie să fie „în jur de 200 – 500 de mii de astfel de indivizi doar în Statele Unite și Marea Britanie”.

Alții recunosc că fetișul lor ciudat îi face să se simtă singuri şi înstrăinaţi de ceilalţi.