Doctorii au fost uimiţi: Un câine a SALVAT viaţa stăpânului, după ce i-a MANCAT DOUĂ DEGETE în SOMN

Un american s-a trezit din somn, crezând că animalul său de companie îl linge pe picior, când a descoperit că acesta îi mâncase două degete. Chiar dacă pare un atac macabru, doctorii cred că patrupedul i-a salvat viaţa bărbatului, deoarece degetele respective erau cangrenate din cauza diabetului.

14 iun. 2013, 10:12
Doctorii au fost uimiţi: Un câine a SALVAT viaţa stăpânului, după ce i-a MANCAT DOUĂ DEGETE în SOMN

Roger Brown se poate considera un stăpân norocos, cu toate că animalul său de companie i-a mâncat două degete, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Durerea unui câine: Animalul refuză să plece de lângă mormântul stăpânului VIDEO

Chiar dacă a fost îngrozit de faptul că s-a trezit fără anumite părţi din corpul său, bărbatul s-a liniştit după ce, la spital, doctorii i-au spus că pitbulul i-a salvat viaţa, dat fiind faptul că Roger era diabetic şi cele două degete erau cangrenate, existând riscul ca infecţia să se întindă în restul corpului.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri. În prezent, familia nu mai consideră gestul câinelui un atac, ci mai mult un act de ajutor pentru care o să îi fie recunoscător pentru tot restul vieţii. Animalul a simţit mirosul infecţiei şi a încercat să o elimine de pe degetul proprietarului. Ulterior, diabeticul a fost dus la spital cu ajutorul unui elcopter.

Citeşte şi Cel mai serviabil câine. Vezi cum îşi pregăteşte propria ieşire la joacă VIDEO