Doar în şoapte poate spune ce o doare. Povestea CUTREMURĂTOARE a unei tinere de 32 de ani

Avea o viaţă normală, o familie fericită, însă într-o clipă totul s-a transformat într-un coşmar. Vorbim despre o tânără din Buzău care, în urma unui accident rutier, a rămas ţintuită la pat. Lângă ea stau neputincioase mama ei şi fiica de numai 7 ani, care s-a îmbolnăvit şi ea de supărare. Toate au ajuns să trăiască din mila vecinilor.

RomaniaTV.net
11 sept. 2013, 14:12
Doar în şoapte poate spune ce o doare. Povestea CUTREMURĂTOARE a unei tinere de 32 de ani

Cecilia are 32 de ani. Acum câteva luni, a fost lovită de o maşină, iar de atunci, viaţa i s-a transformat într-un chin ce pare fără sfârşit. „A dus fata la grădiniţă şi când s-a întors a luat-o din spate un băiat de-aici din comună şi a trântit-o jos. A luat-o pe capota maşinii, a săltat-o în sus şi a dat-o jos cu capul de asfalt. Nu se ridică în fund, nu vorbeşte decât în şoapte. Nu mănâncă singură, îi dau mâncare la blender”, a mărturisit mama fetei.

Această bătrână este singurul ei sprijin. După accident, s-a agăţat cu disperare de orice şansă de viaţă a fiicei ei şi nu a lăsat-o nicio clipă singură. Pentru asta, a dormit luni de zile pe holurile unui spital din Bucureşti. După ce a rămas ţintuită la pat, tânăra a fost părăsită de soţ. Acum bătrâna, fiica invalidă şi nepoţica de 7 ani trăiesc dintr-o pensie de 350 de lei. Vecinii sunt cei care le ajută să supravieţuiască.

Drama pe care o trăieşte a îmbolnăvit-o şi pe fetiţa femeii lovită de soartă. Are deseori crize şi o duce la spital. Medicii i-au spus bătrânei că fiica sa nu va mai fi niciodată un om normal.

Cei care vor să întindă o mână de ajutor ne pot scrie pe adreasa [email protected] pentru a afla datele de contact ale familiei. De asemenea, cei care vor să le viziteze pot merge în satul BOBOC, comuna Cochirleanca, judeţul Buzău.