DNA te ascultă. „Uneltele” procurorilor sunt scrumierele, sticlele şi … chelnerii

DNA ascultă convorbirile celor urmăriţi inclusiv în restaurante, potrivit jurnaliştilor de la e-Naţional. Armele procurorilor sunt scrumierele, sticlele şi chelnerii. Vizate sunt restaurantele de top ale Capitalei.

RomaniaTV.net
14 aug. 2013, 12:47
DNA te ascultă. „Uneltele” procurorilor sunt scrumierele, sticlele şi … chelnerii

Atenţie unde mâncaţi, pentru că s-ar putea să fiţi… interceptaţi. La o masă cu băutură sunt dezvăluite cele mai multe secrete. Pe asta mizează şi ofiţerii DNA, care au pus sub interceptare restaurantele de lux din Bucureşti.

Potrivit e-Naţional, cele mai multe interceptări s-au făcut în restaurantul Champions din hotelul Marriot. Urmează Crown Plaza, Phoenicia, restaurantul Diesel, Isoletta, dar şi hotelul Radisson.

Metoda este simplă: aparatura de ascultare era ascunsă în scrumiere, sticlele cu băuturi, dar şi în farfurii. Astfel, ofiţerii anti-corupţie înregistrează toate secretele celor urmăriţi, la o calitate audio excelentă… chiar sub nasul lor.

Potrivit aceleiaşi surse, nu era exclusă nici prezenţa unui ofiţer sub acoperire în locaţia respectivă. Aşa se explică numărul mare de condamnări obţinute de ofiţerii DNA în ultima vreme.