Divorţul milionarului Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan, se amână până la toamnă

Divorţul milionarului timişorean, Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan, se amână până la toamnă! Asta au hotărât magistraţii Judecătoriei Timişoara în urma celui de-al doilea termen în proces. Soţii Cornu au ţinut morţiş ca sedinţa de astăzi să se judece cu uşile închise, mai ales că pe lângă averea de 150 de milioane de euro, soţii Cornu îşi dispută şi custodia celor doi copii minori.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 20:37
Divorţul milionarului Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan, se amână până la toamnă

Încă de la primele ore ale dimineţii Georgică Cornu îşi aştepta soţia pe holul judecătoriei, pentru ca procesul să poată începe. La scurtă vreme şi-a făcut apariţia şi Oana Cornu, dar a refuzat să facă vreo declaraţie.

Aproximativ o oră au stat cei doi soţi în faţa magistraţilor.

„În acest moment nu s-a luat nicio decizie, nu s-a discutat nimic în legătură cu desfacerea căsătoriei, situaţia copiilor sau alte aspecte din dosar, numai administrative”, a declarat avocata lui Oana Cornu.

Cei doi soţi nu sunt la prima tentativă de divorţ. Acum, regele asfaltului din Banat cere custodia celor doi copii minori.

Cât despre planurile de vacanţă acesta intentionează să plece cu cei doi copii şi cu iubita lui, vedeta de televiziune Marina Almăşan către o destinaţie secretă. Următorul termen în procesul de divorţ al soţilor Cornu va fi pe 12 septembrie.