Divorţul de Prigoană, cea mai bună cură de slăbire pentru Adriana Bahmuţeanu

Divorţul prin care trece a făcut-o pe Adriana Bahmuţenu să slăbeasca foarte mult. Ea spune că e din cauza stresului şi a programului foarte încărcat pe care îl are.

23 ian. 2013, 14:41

Adriana Bahmuţeanu a stat faţă în faţă cu Silviu Prigoană, la confruntarea pentru custodia copiilor şi stabilirea pensiei alimentare. Miercuri a avut loc un nou termen în procesul de divorţ al cuplului Bahmuţeanu Prigoană.

Realizatoarea TV a apărut la tribunal bine dispusă şi afişând un zâmbet larg, cu toate că împrejurarea nu era una tocmai fericită. Mult mai slabă decât ne obişnuisem să o vedem în ultima perioadă a căsniciei sale, Bahmu spune că a slăbit „de supărare”. „Dar mi-am revenit”, a adăugat bruneta.

Adriana Bahmuţeanu s-a pregătit temeinic pentru înfăţişarea în cadrul căreia s-a discutat despre custodia copiilor şi despre pensia alimentară.

I-am pregătit nişte întrebări, vreo 20. Nu mă interesează de nepoate, sunt întrebări care ar lămuri situaţia dintre noi. Între noi lucrurile nu mai mergeau de foarte mult timp şi, într-un fel, e mai bine că am găsit modul ăsta de a ne separa, pentru că decât să stai într-o relaţie nefericită, mai bine renunţi la ea„, a declarat Adriana Bahmuţeanu, la tribunal.