DITAMAI SÂNII! Cum arată Dita Von Teese într-un pictorial care face bărbaţii să se BÂLBÂIE VIDEO

Regina burlescului continuă să atragă atenţia bărbaţilor prin fotografiile sale extrem de sexy care ies din tiparele normale. Astfel, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, tânăra căsătorită la un moment dat rockerul Marilyn Manson, s-a lăsat fotografiată de revista BWATT.

26 iun. 2013, 07:25

De profesie dansatoare şi model, Dita Von Teese continuă să surprindă prin ţinutele pe care le alege în pictorialele sale. Astfel, frumoasa vedetă îşi pune în evidenţă silueta prin corsete sexy şi lenjerie intimă neagră, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cum arată cel mai sexy MODEL din Israel. Bustul care prezice viitorul mai bine ca un GLOB de cristal

În ultimul său pictorial din revista BWATT, tânăra a recunoscut că toată cariera sa a fost construită în jurul dragostei sale pentru lenjerie intimă, mai ales că la începutul carierei lucra într-un magazin de lenjerie, înainte să devină faimoasă.

Am lucrat într-un magazin de lenjerie intimă şi este ceva ce simt că este aproape de mine. Lenjeria este un simbol al feminităţii şi sunt obiecte foarte private şi personale care pot fi folosite de asemenea pentru seducţie dacă alegi acest lucru„, a declarat eaîn cadrul interviului.

Citeşte şi Prima fotografie INTIMĂ a unui MODEL SEXY care a născut de curând: M-AM ÎNTORS

Cu toate acestea, Dita recunoaşte că nu este mereu mulţumită de formele sale.