Distracţii periculoase: O britanică a rămas FĂRĂ STOMAC după ce a băut un coctail cu azot lichid

Tânăra britanică din Heysham, Lancashire, îşi serba majoratul într-un bar, cu prietenii ei. Dar petrecerea aniversară era să se transforme într-o tragedie. Fata a băut un cocktail cu oxid de azot lichid şi, imediat, a început să simtă dureri cumplite în stomac. Medicii au reuşit să o salveze, fiind nevoiţi să îi scoată stomacul.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 08:00
Distracţii periculoase: O britanică a rămas FĂRĂ STOMAC după ce a băut un coctail cu azot lichid

Britanica Gaby Scanlon a ajuns de urgenţă la spital după ce a băut un cocktail cu oxid de azot lichid. pentru a-i salva viaţa, medicii i-au scos stomacul. Deocamdată, tânăra se află în stare stabilă, dar pericolul nu a fost eliminat în întregime, după cum au explicat medicii, scrie Daily Mail.

Barul „Oscar”, unde Gaby a consumat băutura, a decis să nu mai comercializeze băuturi cu oxid de azot lichid şi şi-a arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate a fetei.

Mai mulţi prieteni ai fetei au postat mesaje de încurajare pe contul de Twitter al acesteia.

„Cea mai oribilă săptămână a luat sfârşit. Mă rog pentru tine, Gaby, fă-ne să fim şi mai mândri de tine în fiecare zi. Cea mai puternică persoană pe care o cunosc”, i-a transmis Kirsty Carlyle.

„A fost cea mai neagră zi din viaţa mea”, a scris o altă prietenă, Megan Rowlands, pe reţeaua de socializare, referindu-se la ziua în care Gaby era să-şi piardă viaţa.

„Lucrurile sunt mai bune acum, te iubim foarte mult, Gaby”, a mai postat aceasta.