DISNEYLAND-ul din TARLA. Parc de joacă de 100.000 de euro, în mijlocul câmpului, în Călăraşi

Locuri de joacă de 100.000 de euro în mijlocul câmpului. Minunea a răsărit în comuna Vâlcelele din judeţul Călăraşi. Pe lângă alte paradoxuri din programului naţional, acest parc are ceva care îl face cu adevărat special: nu este amenajat în sat, ci la kilometri buni de el. Mândru de propria realizare, primarul comunei candidează acum la un loc în Parlament, din partea ARD.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 11:12
DISNEYLAND-ul din TARLA. Parc de joacă de 100.000 de euro, în mijlocul câmpului, în Călăraşi

Toboganele au crescut dintre ciulini, exact acolo unde nu se aştepta nimeni. E evident pentru toată lumea că n-are cine să-i calce vreodată gazonul. De altfel, paiele care acoperă aleile dovedesc că aici nu s-a jucat niciun copil niciodată.

„Parcul este pentru copiii din satul Floroaica, din comuna Vâlcelele. Au hotărât să-l facă aici, pentru că se vor face nişte case. Mai vin şi trecători. Opresc şi intră… ca la muzeu”, spun localnicii.

Amenajarea parcurilor de la ţară este finanţată prin Programul naţional de îmbunătăţire a mediului, care vizează 285 de localităţi. Bugetul total al programului depăşeşte 214 milioane de lei.

Primarul comunei Vâlcele, care s-a remarcat în campania trecută printr-un afiş agramat, nu a putut fi contactat pentru a-şi justifica ideea năstruşnică.

El candidează acum pentru un loc la Camera Deputaţilor pe listele ARD, în colegiul numărul 2 din judeţul Călăraşi.