Discuţii între candidaţi: Extratereştrii sunt printre noi

O campanie electorală este terenul de înfruntare nu doar al ideologiilor politice sau ale intereselor sociale divergente. În studioul România TV, un candidat specialist în OZN-uri şi altul în astrologie au prezentat adevărate paradigme cosmologice care transcend cadrul strâmt al politicii. Unul a vorbit de reptilienii aflaţi printre noi, care circulă în Hummer, iar celălalt despre efectul nociv al semnelor zodiacale de apă asupra României. Din încleştarea titanică a acestor şcoli de gândire a rezultat o discuţie furtunoasă, în care au fost atraşi, aproape fără voia, doi bieţi politicieni şi doi jurnalişti nevinovaţi.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 20:36
Discuţii între candidaţi: Extratereştrii sunt printre noi

Principalii participanţi la discuţie au fost Emil Străinu, candidat PRM la Senat în colegiul 6 din Bucureşti şi Antonia Dragomir, contracandidata lui Gigi Becali din partea PER. Străinu este general în rezervă şi un cunoscut în mediile paranormale din România ca doctor în război geofizic şi geoclimatic, având şi o specializare în ufologie. A atras atenţia presei după ce, odată cu intrarea în campanie, a anunţat că a inventat „dispozitivul 001-001 Super ELFI care apără pe oricine împotriva atacurilor energetice, inclusvi de blesteme şi deochi”.

Antonia Dragomir, a devenit cunoscută mai întâi nu ca politician şi ca challenger feminin al lui Gigi Becali, cât promotoarea unor cercetări de avangardă care au dus la fuziunea revoluţionară a astrologiei cu psihosexologia.

Perspectivele emisiunii se anunţau sumbre în condiţiile în care Străinu a mărturisit că a apărut în presa „profană”, neobişnuită cu cercetările ufologice, pentru a atrage atenţia asupra candidaturii sale. „În condiţiile în care noi, cei de la PRM, nu prea avem bani de campanie, am realizat un interviu pe care l-am dirijat în aşa fel încât să atragă atenţia (…) Sufletul comerţului este reclama, sufletul reclamei este scandalul şi acum aveţi un mic scandal„, a spus Străinu.

Totuşi, acesta nu şi-a renegat rezultatele activităţii sale ştiinţifice, inclusiv consemnarea unei întâlniri de gradul III la care a fost martor un cunoscut de-al său din armată, care a avut loc într-o prozaică benzinărie în care venise un Hummer să-şi facă plinul. Numai că în maşină era… un reptilian Annunaki. „A observat că uşa din dreptul şoferului era deschisă şi pe scaun stătea un individ în cizme, dar care nu avea haine, ci era acoperit în totalitate de solzi verzi, exact ca o şopârlă. Avea ochii galbeni, cu pupile verticale, ca de pisică”, relatează Străinu în prefaţa unei cărţi care se numeşte „Annunaki vs. Annunaki”.

Sunt absolut convins de existenţa civilizaţiilor extraterestre, că Pământul este vizitat de civilizaţii extraterestre sau interdimensionale. Probabil suntem nişte mici nepoţei sau strănepoţei de-ai lor care vin ca să vadă cum evoluăm sau ca să regleze lucrurile atunci când nu merg bine”, a spus Străinu în cadrul emisiunii.

Antonia Dragomir s-a declarat de acord cu ideea existenţei mai multor dimensiuni, dar disputa dintre ei a început din cauza atacurilor energetice. „Eu îi pot apăra pe oameni împotriva atacurilor energetice”, a spus Străinu care a provocat astfel replica astroloagei. „Eu dezavuez ideea de a induce oamenilor teama de blestem sau deochi. Într-adevăr, există mai multe dimeniuni, iar aceasta de muritor este doar una, dar există în fiecare om o dimensiune, cea cristică, care-i dă forţa de a nu fi influenţat de nimic”, a spus Dragomir.

În acel moment, s-a insinuat în discuţie fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat ARD, cu intenţia de a introduce în conversaţie minore chestiuni politice legate de alegeri, fapt care dat prilejul lui Străinu să-i impute oarecari aprecieri pe care Popescu le-ar fi făcut într-o altă emisiune. „N-aţi fost atent, probabil eraţi în altă dimenisiune”, s-a apărat pedelistul. Popescu s-a pronunţat apoi pentru abordarea unor teme mai mundane. „Există patru dimensiuni, trei ale spaţiului şi cea de-a patra, timpul. Timpul este ireversibil, iar cele 14 minute de când vorbiţi nu se vor mai întoarce niciodată”, a avertizat Popescu prin această variaţiune pe tema curgerii inexorabile a timpului.

Un alt invitat, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a încercat să lărgească breşa făcută în discuţia despre extratereştri şi deochi, dar atacându-l tam-nesam pe Popescu cu referinţe oarecum decontextualizate legate de referendum, „Să trăiţi, bine”, 7,4 milioane de români, jaful guvernării PDL etc, etc.

Confruntat cu aceste critici, Popescu a răsturnat sistemul de alianţe din platou cerând ajutorul lui Străinu împotriva lui Ivan. „Spuneţi-i ceva de deochi domnului Ivan! Omu-i deochiat că se bagă peste toată lumea!”, i-a cerut Popescu generalului ufolog.

Profitând de faptul că moderatoarea a reuşit, pentru scurtă vreme, să pună capăt hărmălaiei din platou, Antonia Dragomir a preluat frâiele discuţiei pentru a spune ce este în neregulă cu România din punct de vedere astrologic, anume că de prea multă vreme conducătorii săi sunt din zodii, sub semn de apă. „Ce înseamnă România din punct de vedere astrologic? Transformarea care s-a făcut de la Vărsătorul Nicolae Ceauşescu a constat într-o pandemie de semne de apă. Simbolul apei a adus în conştiinţa românilor o letargie (…) În doi ani de zile a apărut o segregaţie. Vin oamenii la mine şi îmi spun ‘se întâmplă ceva cu mine de doi ani’ „, a spus Dragomir. Nu am aflat ce se întâmplă cu românii pentru că a intervenit Străinu. „Apa din paharul pe care îl aveţi în faţă este cea mai infectă apă din Europa”, a spus ufologul. 

A urmat un alt moment de vacarm în care interlocutorii vorbeau simultan şi paralel unii faţă de ceilalţi. Jurnalistul Val Vâlcu, medic de profesie, nu a fost de natură să limpezească chestiunea în discuţie: „Atracţia gravitaţională pe care o exercită planeta Saturn la naştere este mai mică decât cea a masei ginecologice sau cea a doctorului”.

Interesul s-a reîntos apoi la generalul Străinu specialist în război geofizic şi geoclimatic. „România a fost victima unor agresiuni geoclimatice pentru a fi scoasă de pe piaţa agricolă”, a spus el adăugând că este suspect şi faptul că protestele din iarna trecută au încetat în urma unor căderi abundente de zăpadă ce au durat trei săptămâni. „Uite, dom’le, că tot Băsescu a adus şi ninsoarea”, s-a minunat Florin Popescu. Deşi Dragomir a spus la un moment dat că „este nevoie de un om care să înţeleagă la nivel holistic”, până la urmă prozaicii Ivan şi Popescu au reuşit să preia conducerea discuţiei vorbind despre tema care frământă pe toţi politicienii: ce o să facă Băsescu după alegeri cu primul-ministru.

Discuţia nu a rămas raţională pentru multă vreme nici în cazul politicienilor. „Dacă Ponta nu mai iese deputat, o să mai fie prim-ministru?” l-a întrebat pe Ivan care a răspuns cu o altă întrebare: „Dacă Traian Băsescu are solzi în loc de piele?„.

În acest moment, specialistul în extratereştri şi OZN-uri a constatat că e prea mult. „Haideţi să revenim cu picioarele pe pământ!”,  a spus Străinu. Acesta a povestit cam ce făcea pe vremea când era expert parlamentar, anume rapoarte despre ameninţările geofizice şi geoclimatice, despre manipulările genetice care au fost la originea epidemiilor de gripă aviară şi gripă porcină. „Deci trăgeaţi mâţa de coadă”, a sintetizat Popescu, remarcă ce a provocat din nou puseu de verbiaj necontrolat al protagoniştilor discuţiei politico-ufo-astrologice.

O posibilă explicaţie a confuziei ideatice din platou ar fi observaţia Antoniei Dragomir despre starea naţiunii române în generale: „Suntem pe o vibraţie a semnului Scorpion, semnul lui Traian Băsescu. Trebuie să ieşim din această energie băsistă. Ca să putem purifica ceva, trebuie ca mai întâi să se umple paharul”.