Discuţii în USL, înaintea consultărilor cu Traian Băsescu

Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin se vor întâlni luni dimineaţă,la ora 9, pentru a discuta strategia cu care USL se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni.  

RomaniaTV.net
16 dec. 2012, 17:00
Discuţii în USL, înaintea consultărilor cu Traian Băsescu

Şedinţa USL va avea loc cu doar o oră înainte de consultările pe care partidele le vor avea cu Traian Băsescu pentru demsemnarea primului-ministru.

Discuţiile vor avea loc în contextul în care Crin Antonescu nu se va prezenta la întâlnirea cu Băsescu, liderul liberal catalogând drept un „colhoz” consultările cu toate partidele parlamentare.

„Nu am înţeles până acum, o să încerc să mă lămuresc: deci sunt chemate toate partidele, e un colhoz, aşa, toate partidele deodată, la aceeaşi oară? Atunci o să discut la PNL dacă merge cineva, eu nu merg”, a declarat, sâmbătă seara, Crin Antonescu, adăugând că firesc ar fi ca aceste consutări ar trebui să aibă loc doar cu membrii din vârful USL, ARD, PPDD şi UDMR: „Nu văd de ce să ne ducem şi câte cinci de partid. Sunt patru partide în USL, vreo patru în ARD, e UDMR, e PPDD … 30 de oameni? Păi iarăşi nu sunt scaune, cum o să fie la Parlament. Haideţi că e comic”.

Toate partidele parlamentare vor fi reprezentate luni dimineaţă la Palatul Cotroceni pentru discuţiile referitoare la desemnarea primului-ministru, preşedintele Traian Băsescu urmând să se consulte „la pachet” cu toate formaţiunile.