Ce spun alegătorii din sectorul 6 despre candidatura lui Becali. L-ar vota? VIDEO

Gigi Becali încinge spiritele şi printre românii de rând. În sectorul 6, acolo unde omul de afaceri va candida din partea PNL pentru un mandat de deputat, se discută aprins. Unii bucureşteni îl văd pe latifundiar ca pe un salvator, alţii sunt supăraţi foc şi nu cred că Becali va fi un bun politician.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 12:50
Ce spun alegătorii din sectorul 6 despre candidatura lui Becali. L-ar vota? VIDEO

Să îşi vadă de treburile lui! Mai bine să stea în banca lui, că nici măcar pe Steaua nu este capabil să o îndrume. Tot timpul scoate bani din buzunar, aruncă cu ei în dreapta şi în stânga. Îşi bate joc de noi toţi. El nu poate. Capacitatea lui e limitată. El scoate oile şi vinde oile. Atât!”, a spus unul dintre bucureşteni.

Doamne păzeşte! Păi ăla e în toate minţile? Ăla e o oroare, dar cu ocazia asta Crin Antonescu îşi va găsi naşul!„, a spus o bătrână.

În primul rând să se ajute pe el! Să se ajute pe el şi apoi, dacă mai poate, să îi ajute şi pe alţii„, a adăugat un pensionar.

Pe lângă vocile care îl contestă, Gigi Becali are şi susţinători. „Este un om sufletist, este un om credincios. Trebuie să credem în el. Dacă este el se va rezolva totul„, a spus o simpatizantă a latifundiarului.

El e sufletist şi cred că o să aibă multe voturi. Sunt foarte încântat de el, îmi pare bine să candideze„, a adăugat o alta.

Eurodeputatul George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua, şi-a depus, vineri, adeziunea la Partidul Naţional Liberal

Întrunti vineri în şedinţă, Consiliul Naţional Executiv a validat candidatura lui George Becali  pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală.

LISTA CANDIDAŢILOR PNL pentru ALEGERILE PARLAMENTARE 2012