Dinu Patriciu se sustrage de la executarea silită

Dinu Patriciu are să-i plătească omului de afaceri Peter Imre 80.000 de euro, care a obţinut un ordin de executare silită pentru a-şi recupera banii. Lucrurile nu sunt însă chiar atât de simple, Patriciu refuzând să dea ochii cu executorul judecătoresc care s-a deplasat, vineri, la proprietatea din Siliştea Snagovului a omului de afaceri.

19 apr. 2013, 15:35
Dinu Patriciu se sustrage de la executarea silită

Dinu Patriciu a început să se simtă mai bine după transplantul de ficat, dar tot nu scapă de probleme. Execuat silit de Peter Imre, pentru o datorie de 80.000 de euro, Patriciu nu l-a lăsat pe executorul judecătoresc să pătrundă în vila sa din Siliştea Snagovului, informează România TV.

Executorul judecătoresc nu a reuşit, însă, să intre pe proprietatea lui Patriciu, paznicii nepermiţându-i accesul, cu toate că acesta a prezentat documente care atestau calitatea în care era prezent acolo.

CITEŞTE ŞI: ACASĂ la Dinu Patriciu. Vila din Snagov a omului de afaceri este ca un muzeu VIDEO

După mai multe parlamentări, executorul judecătoresc a făcut în cele din urmă cale întoarsă şi a ameninţat că va reveni cu poliţia pentru ca ordinul de executare silită să poată fi pus în practică.

Dinu Patriciu nu recunoaşte, însă, datoria către Peter Imre, astfel că este posibil ca lucrurile să se mai tergiverseze.